Konyhai kisegítő – Zöldséges – munkaköri leírás

Barkeeper – munkaköri leírás
2013.12.04.
Nóra beszámolója az AIDA-ról
2013.12.04.

Zöldség-gyümölcs konyhai kisegítő A-RosaA hajós konyhai kisegítő közvetlen felettese a konyhafőnök.

Célmeghatározás:

Gyümölcs- és zöldség-előkészítés a konyhában, illetve egyéb besegítés a szakácsoknak.

 

Hajós konyhai kisegítő munka feladatai

 

  • Elő- és elkészítés a gyömölcs- és zölségrészlegen
  • Besegítés a konyhai részlegen a mindenkori előírásoknak megfelelően
  • A munkaeszközök és hűtőházak tisztántartása
  • Besegítés a konyha és raktárok tisztán tartásánál
  • Rugalmas besegítés az összes hotelterületen
  • Figyelembe veszi a vendégek érdekeit a vendégtérben való munkák során
  • Betartja az egyenruhaszabályokat (különösen a vendégtér és nem vendégterek közötti váltásnál)
  • Segédkezik a Loading-nál
  • Segédkezik a vendégek érkezésénél, távozásánál
  • Segédkezik a szelektív hulladékok eltávolításánál
  • Tárgyszerű eljárás minden tisztítószerrel és kemikáliával, valamint önálló utántöltése a kemikáliáknak

Szükséges képzettség:

  • Szakács végzettség vagy gyakorlat (lehetőség szerint)
  • Valós konyhai munkatapasztalat
  • Alapszintű német és/vagy angol nyelvtudás
  • Orvosi alkalmasság