Barkeeper – munkaköri leírás
2013.12.04.Nóra beszámolója az AIDA-ról
2013.12.04.A hajós konyhai kisegítő közvetlen felettese a konyhafőnök.
Célmeghatározás:
Gyümölcs- és zöldség-előkészítés a konyhában, illetve egyéb besegítés a szakácsoknak.
Hajós konyhai kisegítő munka feladatai
- Elő- és elkészítés a gyömölcs- és zölségrészlegen
- Besegítés a konyhai részlegen a mindenkori előírásoknak megfelelően
- A munkaeszközök és hűtőházak tisztántartása
- Besegítés a konyha és raktárok tisztán tartásánál
- Rugalmas besegítés az összes hotelterületen
- Figyelembe veszi a vendégek érdekeit a vendégtérben való munkák során
- Betartja az egyenruhaszabályokat (különösen a vendégtér és nem vendégterek közötti váltásnál)
- Segédkezik a Loading-nál
- Segédkezik a vendégek érkezésénél, távozásánál
- Segédkezik a szelektív hulladékok eltávolításánál
- Tárgyszerű eljárás minden tisztítószerrel és kemikáliával, valamint önálló utántöltése a kemikáliáknak
Szükséges képzettség:
- Szakács végzettség vagy gyakorlat (lehetőség szerint)
- Valós konyhai munkatapasztalat
- Alapszintű német és/vagy angol nyelvtudás
- Orvosi alkalmasság