Szobalány – munkaköri leírás
2013.12.04.Recepciós – munkaköri leírás
2013.12.04.A hajós felszolgáló közvetlen felettese a Maitre d’
Célkitűzés:
Kiváló minőségű étel- és italszerviz nyújtása a kiállított higiéniai és szervizszabványok szerint, valamint a vendégek kívánságainak megfelelően.
A hajós felszolgáló feladatai
- Felelős a rábízott kiszolgálóegységért az étteremben vagy a bárban
- Szakszerű felszolgálása az ételeknek és italoknak
- Rugalmas helyettesítés az étel- és italszervízben az étteremben és a bárban
- Szakszerűen és önállóan eleget tesz az utasok kívánságainak
- Felveszi a megrendeléseket és garantálja a korrekt számlázást a Micros rendszer által
- Gondoskodik a rábízott munkaterület tisztán tartásáról
- Betartja a megadott higiéniai előírásokat
- Felelős minden biztonsági és környezetvédelmi előírás betartatásáért
- Segítséget nyújt a feltöltésnél
- Segítséget nyújt a csomaghordásnál
Szükséges képzettség:
- Felszolgáló végzettség
- Legalább 2 éves, releváns, 4* szállodai munkatapasztalat
- Nagyon jó német és angol nyelvtudás
- Micros rendszer ismerete
- Orvosi alkalmasság