Felszolgáló – munkaköri leírás

Szobalány – munkaköri leírás
2013.12.04.
Recepciós – munkaköri leírás
2013.12.04.

felszolgálóA hajós felszolgáló közvetlen felettese a Maitre d’

Célkitűzés:

Kiváló minőségű étel- és italszerviz nyújtása a kiállított higiéniai és szervizszabványok szerint, valamint a vendégek kívánságainak megfelelően.

A hajós felszolgáló feladatai

  • Felelős a rábízott kiszolgálóegységért az étteremben vagy a bárban
  • Szakszerű felszolgálása az ételeknek és italoknak
  • Rugalmas helyettesítés az étel- és italszervízben az étteremben és a bárban
  • Szakszerűen és önállóan eleget tesz az utasok kívánságainak
  • Felveszi a megrendeléseket és garantálja a korrekt számlázást a Micros rendszer által
  • Gondoskodik a rábízott munkaterület tisztán tartásáról
  • Betartja a megadott higiéniai előírásokat
  • Felelős minden biztonsági és környezetvédelmi előírás betartatásáért
  • Segítséget nyújt a feltöltésnél
  • Segítséget nyújt a csomaghordásnál

Szükséges képzettség:

  • Felszolgáló végzettség
  • Legalább 2 éves, releváns, 4* szállodai munkatapasztalat
  • Nagyon jó német és angol nyelvtudás
  • Micros rendszer ismerete
  • Orvosi alkalmasság