Chef de Partie – munkaköri leírás

Nóra beszámolója az AIDA-ról
2013.12.04.
Szobalány – munkaköri leírás
2013.12.04.
Nóra beszámolója az AIDA-ról
2013.12.04.
Szobalány – munkaköri leírás
2013.12.04.

chef-de-partie

A hajós szakács munkavállaló közvetlen felettesei a Sous Chef és a Konyhafőnök.

Célmeghatározás:

Önálló elő- és elkészítése, valamint tálalása az ételeknek, a meghatározott menüterveknek megfelelően. A személyzeti ellátás lebonyolítása, HACCP előírások betartása.

A hajós szakás munka és feladatok

 

  • Szükség esetén feltölti és leszedi, valamint tisztán tartja a büféasztalokat
  • Felelős a személyzeti étkeztetésért (reggeli, ebéd, vacsora) a megadott előírások szerint, továbbá gondoskodik a személyzeti étkeztetés lebonyolításáról
  • Ételek előkészítése a konyhán
  • Ételek előkészítése a látványkonyhában
  • Betartja a mindenkori higiéniai előírásokat
  • Segédkezik a Loading-nál
  • Szükség esetén besegít a látványkonyhán, illetve egyéb eseményeken
  • Segédkezik a vendégek érkezésénél és távozásánál
  • Figyelembe veszi az egyenruhaszabályokat (különösen a vendégtér és személyzeti területek közötti váltásnál)

 

Szükséges végzettség:

  • Szakács végzettség
  • Legalább két éves munkatapasztalat
  • Jó német és/vagy angol nyelvtudás
  • A termékek nemzetközi standardjainak ismerete
  • 4 csillagos büfé-területen szerzett tapasztalat
  • HACCP-ismeret
  • Orvosi alkalmasság