A legfrissebb élménybeszámoló Bermudáról – Kiss Marietta

Varga Tibor élménybeszámolója Skóciából
2015.07.20.
Balázs beszámolója a Queen Elizabeth-ről
2015.09.16.
Varga Tibor élménybeszámolója Skóciából
2015.07.20.
Balázs beszámolója a Queen Elizabeth-ről
2015.09.16.

Sziasztok!   DSC_1127

Ígéretemhez híven írok nektek pár sort Roseswood hotelben szerzett első tapasztalataimról.

Megérkezésem simán zajlott. Az előzetes információkkal ellentétben nem vizsgáltak át a reptéren. A vezetőség küldött értem taxit. Kaptam egy welcome package-et szendvicsekkel, csokival, chips-szel es vízzel. A taxi egyenesen Flatts Village-be vitt. Az apartmanunk tágas, kényelmes. 2 fürdő, két szoba, hatalmas konyha es nappali 3 lányra.

 

A második nap kellett jelentkeznem Paul-nál az egyik manager-nél, aki elmondott mindent és körbe is vezetett. A hotel óriási. 3 része a Point, a Golf Club es a Beach Club. En a Pointban kezdtem straight shift-tel 8-6ig az első héten. Jövő héttől a Golf Clubban leszek esténként(6-10), reggel marad Point(9-3).

Péntek este érkeztem, de csak kedden kezdtem dolgozni, ugyanis valóban rengeteg dolgot kell elintézni és beszerezni(robogó bérlés, bankszámla nyitás, térdzokni! vásárlás, sign up Kim-nél) kezdetekben.   Összességében a leendő Tucker`s-es vállalkozóknak annyit üzennék, hogy a motorokkal legyenek mely barátságban, ugyanis anélkül szinte lehetetlen a közlekedés. Tucker`s kb. 6 km Flatts-től, Hamilton szintén 6 km ellenkező irányban. Minimum 700 dollar költőpénzzel érkezzenek ide a robogóbérlés miatt(15 nap-352 dollar + min.100 dollar bukósisakra). Az áruházi árak elképesztő magasak, ezt tudtuk előre.

Bármi kérdés, probléma merülne fel, itt mindig mindenki szívesen segít, szóval csak pozitív véleményem van a helyről és az emberekről. Más karibi szigetekkel ellentétben itt soha nem éreztem magam fenyegetve. A sziget bármelyik pontjára nyugodtan el lehet motorozni.  Varom a leendő Tucker`s-es jelentkezőket, ugyanis a sziget ezen felen egyelőre egyetlen magyar vagyok. 🙂

Üdv. Bermudáról:

Marietta

 

DSC_1134DSC_1133