Varga Tibor élménybeszámolója Skóciából

Az első élménybeszámoló Bermudáról, Cziva Jánostól
2015.06.22.
A legfrissebb élménybeszámoló Bermudáról – Kiss Marietta
2015.08.19.
Az első élménybeszámoló Bermudáról, Cziva Jánostól
2015.06.22.
A legfrissebb élménybeszámoló Bermudáról – Kiss Marietta
2015.08.19.

Varga-Tibi-UK

Május 15.-én indultam Skóciába és az úti célom egy északra található kis település, Gairloch. A kiutazásom kicsit kalandos volt, mert Budapestről repültem Stochkholm-ba, majd onnan Edinburghba. Ott 3 átszállással érkeztem volna meg, ha az utolsó csatlakozást nem késtem volna le. De a Shearings Hotel, amelynek tagja a Gairloch Hotel is (ahova mentem dolgozni), nagyon segítőkész volt és 1-2 órán belül találtak nekem egy másik hotelt egy közeli településen, ahol ingyen szállást és ellátást kaptam, amíg nem folytathattam az utam.

Szóval 17.-én este 8 környékén megérkeztem a Gairloch Hotelba. A már ott lévő dolgozók és vezetőség szívélyesen fogadott, mindenki kedves volt és segítőkész. Megmutatták a szállást, és hogy mit merre találok!

A szállodától 1 percre lakom és napi két étkezést biztosít a hotel, de persze könnyen meg lehet oldani az ebédet is a hotelben.

Varga-Tibi-UK

Napközben Housekeeper-ként dolgozom, esténként meg a bárban segítek!

Gairloch nagyon szép, nyugodt és csendes (talán néha túlságosan is :D).

Összesítve jól érzem magam, a szállás és ellátás jó, a munkatársak és vezetőség segítőkész, fizetés hetente van és nekem megfelelő! Gairloch szép és habár azért sokszor hiányzik a városi élet dinamikája, azért ennek is megvan a maga szépsége. 🙂Varga-Tibi-UK