A Viking története

A Vikinget 1997-ben alapították, és azóta vezető hajóutazási vállalattá vált, folyami-, óceánjáró- és expedícióhajós utakat kínálva mind a hét kontinensen. Az Európa mesés folyóin hajózó, díjnyertes, egyforma Viking Longships flotta számos kabinkategóriát és kétszobás lakosztályokat kínál teljes méretű verandával. A fedélzeti szolgáltatások közé tartozik az étterem, a bár és a társalgó, a könyvtár és a hatalmas napozóterasz. A hajókon a forradalmi szabadtéri és beltéri Aquavit teraszon al fresco étkezést, elegáns skandináv dizájnt és olyan környezetbarát funkciókat kínálnak, mint a napelemek, a fedélzeti bio fűszerkert és az energiatakarékos hibrid motorok, amelyek rendkívül egyenletes utazást biztosítanak. Az európai folyami hajóutak 8 és 23 nap közötti időtartamúak, az útvonalakon a Rajna, a Main, a Duna, a Szajna, a Rhône, a Douro, a Mosel, az Elba, a Dordogne, a Garonne és a Gironde folyókat érintik. Utasközönség főleg amerikai vendégekből áll.

Elérhető állások

CHEF DE PARTIE-szakács

A konyha csapatának része a folyami hajóinkon. A Chef de Partie az Executive Chef és a Sous-Chef irányítása alatt áll.

  • Napi étkezések főzése, készítése (reggeli, ebéd, uzsonna, vacsora) a személyzetnek és a vendégeknek a menü szerint.
  • Részt vesz a szezon elején és végén történő hajók megnyitásában és bezárásában, valamint részt vesz a fedélzeti képzési programokban.
Követelmények
  • Legalább 2 év szakmai tapasztalat a hotel/vendéglátóipar/éttermi területen
  • Jó angol nyelvtudás; más nyelvek is előnyt jelenthetnek

COMMIS DE CUISINE-segédszakács

A konyha csapatának része a folyami hajóinkon. A Commis de Cuisine az Executive Chef és a Sous-Chef irányítása alatt áll.

  • Segít a napi étkezetek elkészítésében és főzésében a személyzetnek és a vendégeknek az Executive Chef Manual és a menüciklus szerint.
  • Tisztaság és rend fenntartása a konyhában és a termelési területeken; részt vesz a fedélzeti képzési programokban.
Követelmények
  • Minimum 1 év szakmai tapasztalat 4 vagy 5 csillagos konyhában
  • Jó angol nyelvtudás, más nyelvek előnyt jelenthetnek

CHEF DE RANG-felszolgáló

A Food & Beverage csapatának része a folyami hajóinkon. A Chef de Rang barátságos és szakszerű kiszolgálást biztosít az étteremben, bárban, loungeban és a napozóteraszon. A Chef de Rang a Maître D’Hotel irányítása alatt áll.

Feladatok
  • Üdvözlő és értékesítés-orientált szolgáltatás az étteremben, bárban, loungeban és napozóteraszon.
  • Az összes étel-ital tevékenység végrehajtása, beleértve a funkciókat és különleges eseményeket.
Követelmények
  • Legalább 2 év, hasonló, 4-5 csillagos környezetben szerzett tapasztalat
  • Folyékony angol nyelvtudás kiváló szóbeli kommunikációs készségekkel
  • Kiterjedt bor- és italismeret előnyt jelent
  • Szolgáltatás-orientált, pozitív személyiség és szakmai hozzáállás

STATEROOM STEWARD/ESS-szobatakarító

A Housekeeping csapat része. A Stateroom Steward/ess mindig barátságos, személyre szabott házvezetést biztosít a vendégeknek. Ez magába foglalja a vendégkabinok és az összes közösségi terület magas színvonalának és tisztaságának fenntartását.

Feladatok
  • Kabinok, közösségi területek, mosdók és recepció napi tisztítása
  • Forgó mosodai feladatok, beleértve a mosást, vasalást és összehajtogatást
Követelmények
  • Legalább 2 év előző tapasztalat szükséges hasonló pozícióban , housekeeping területen
  • Jó angol kommunikációs készség

UTILITY-mosogató, konyhai kisegítő

A konyha csapatának része. A Utility az Executive Chef irányítása alatt áll.

Feladatok
  • Edények professzionális tisztítása
  • Tisztaság és rend a mosogató területén
  • A konyha rendszeres tisztítása az előírásoknak megfelelően
  • Hulladék összegyűjtése, külső konténerekbe helyezése
Követelmények
  • Jó angol nyelvtudás
  • releváns munkatapasztalat előnyt jelent

Miért érdemes csatlakozni a Vikinghoz?

Karrierfejlesztés

Bárhova is tartasz a karrierutadon, a Viking segít elérni az új célokat:

  • Fizetett tréningprogram a prémium vendéglátási szolgáltatások készségeiben és megközelítésében
  • Munka közbeni coaching a gyors előrehaladáshoz
  • Életre szóló hálózat számos országból származó vendéglátóipari szakemberekkel
  • Jelentkezés és Állásra vonatkozó Információk: A látható tetoválások (nyak, arc, kéz stb) valamint arcszőrzet (szakáll, bajusz) nem engedélyezettek.
Fedélzeten
  • Egységesek, mosás és korlátlan Wi-Fi ingyenes minden legénységtag számára
  • Szállás és étkezés biztosítva
  • Kétszemélyes Személyzeti kabinok
  • Ki-és hazautazás költsége cég által térített
  • Kijelölt legénységi területek és tevékenységek
  • Napozóterasz a legénység használatára

Munkavállalói juttatások

  • Fizetett szabadság (átlagosan 8 hetente 2 hét szabadság)
  • Hűségjutalom
  • fizetések nettó min. 1980 EUR-tól

Jelentkezz most és legyél részese a Viking csapatának!

Bővebb információért hívd irodánkat a +36 20 529 2779 vagy a +36 1 489 5000 számon. Jelentkezés az interjúra: küldd el önéletrajzod „Viking” megjelöléssel a zimre.eszter@crew.hu e-mail címre.