A Viking története
A Vikinget 1997-ben alapították, és azóta vezető hajóutazási vállalattá vált, folyami-, óceánjáró- és expedícióhajós utakat kínálva mind a hét kontinensen. Az Európa mesés folyóin hajózó, díjnyertes, egyforma Viking Longships flotta számos kabinkategóriát és kétszobás lakosztályokat kínál teljes méretű verandával. A fedélzeti szolgáltatások közé tartozik az étterem, a bár és a társalgó, a könyvtár és a hatalmas napozóterasz. A hajókon a forradalmi szabadtéri és beltéri Aquavit teraszon al fresco étkezést, elegáns skandináv dizájnt és olyan környezetbarát funkciókat kínálnak, mint a napelemek, a fedélzeti bio fűszerkert és az energiatakarékos hibrid motorok, amelyek rendkívül egyenletes utazást biztosítanak. Az európai folyami hajóutak 8 és 23 nap közötti időtartamúak, az útvonalakon a Rajna, a Main, a Duna, a Szajna, a Rhône, a Douro, a Mosel, az Elba, a Dordogne, a Garonne és a Gironde folyókat érintik. Utasközönség főleg amerikai vendégekből áll.
Elérhető állások
CHEF DE PARTIE-szakács
A konyha csapatának része a folyami hajóinkon. A Chef de Partie az Executive Chef és a Sous-Chef irányítása alatt áll.
- Napi étkezések főzése, készítése (reggeli, ebéd, uzsonna, vacsora) a személyzetnek és a vendégeknek a menü szerint.
- Részt vesz a szezon elején és végén történő hajók megnyitásában és bezárásában, valamint részt vesz a fedélzeti képzési programokban.
Követelmények
- Legalább 2 év szakmai tapasztalat a hotel/vendéglátóipar/éttermi területen
- Jó angol nyelvtudás; más nyelvek is előnyt jelenthetnek
COMMIS DE CUISINE-segédszakács
A konyha csapatának része a folyami hajóinkon. A Commis de Cuisine az Executive Chef és a Sous-Chef irányítása alatt áll.
- Segít a napi étkezetek elkészítésében és főzésében a személyzetnek és a vendégeknek az Executive Chef Manual és a menüciklus szerint.
- Tisztaság és rend fenntartása a konyhában és a termelési területeken; részt vesz a fedélzeti képzési programokban.
Követelmények
- Minimum 1 év szakmai tapasztalat 4 vagy 5 csillagos konyhában
- Jó angol nyelvtudás, más nyelvek előnyt jelenthetnek
CHEF DE RANG-felszolgáló
A Food & Beverage csapatának része a folyami hajóinkon. A Chef de Rang barátságos és szakszerű kiszolgálást biztosít az étteremben, bárban, loungeban és a napozóteraszon. A Chef de Rang a Maître D’Hotel irányítása alatt áll.
Feladatok
- Üdvözlő és értékesítés-orientált szolgáltatás az étteremben, bárban, loungeban és napozóteraszon.
- Az összes étel-ital tevékenység végrehajtása, beleértve a funkciókat és különleges eseményeket.
Követelmények
- Legalább 2 év, hasonló, 4-5 csillagos környezetben szerzett tapasztalat
- Folyékony angol nyelvtudás kiváló szóbeli kommunikációs készségekkel
- Kiterjedt bor- és italismeret előnyt jelent
- Szolgáltatás-orientált, pozitív személyiség és szakmai hozzáállás
STATEROOM STEWARD/ESS-szobatakarító
A Housekeeping csapat része. A Stateroom Steward/ess mindig barátságos, személyre szabott házvezetést biztosít a vendégeknek. Ez magába foglalja a vendégkabinok és az összes közösségi terület magas színvonalának és tisztaságának fenntartását.
Feladatok
- Kabinok, közösségi területek, mosdók és recepció napi tisztítása
- Forgó mosodai feladatok, beleértve a mosást, vasalást és összehajtogatást
Követelmények
- Legalább 2 év előző tapasztalat szükséges hasonló pozícióban , housekeeping területen
- Jó angol kommunikációs készség
UTILITY-mosogató, konyhai kisegítő
A konyha csapatának része. A Utility az Executive Chef irányítása alatt áll.
Feladatok
- Edények professzionális tisztítása
- Tisztaság és rend a mosogató területén
- A konyha rendszeres tisztítása az előírásoknak megfelelően
- Hulladék összegyűjtése, külső konténerekbe helyezése
Követelmények
- Jó angol nyelvtudás
- releváns munkatapasztalat előnyt jelent
Miért érdemes csatlakozni a Vikinghoz?
Karrierfejlesztés
Bárhova is tartasz a karrierutadon, a Viking segít elérni az új célokat:
- Fizetett tréningprogram a prémium vendéglátási szolgáltatások készségeiben és megközelítésében
- Munka közbeni coaching a gyors előrehaladáshoz
- Életre szóló hálózat számos országból származó vendéglátóipari szakemberekkel
- Jelentkezés és Állásra vonatkozó Információk: A látható tetoválások (nyak, arc, kéz stb) valamint arcszőrzet (szakáll, bajusz) nem engedélyezettek.
Fedélzeten
- Egységesek, mosás és korlátlan Wi-Fi ingyenes minden legénységtag számára
- Szállás és étkezés biztosítva
- Kétszemélyes Személyzeti kabinok
- Ki-és hazautazás költsége cég által térített
- Kijelölt legénységi területek és tevékenységek
- Napozóterasz a legénység használatára
Munkavállalói juttatások
- Fizetett szabadság (átlagosan 8 hetente 2 hét szabadság)
- Hűségjutalom
- fizetések nettó min. 1980 EUR-tól