Recepciós – munkaköri leírás
2013.12.04.Cukrász – munkaköri leírás
2013.12.04.A hajós szakács közvetlen felettese a Sous Chef és/vagy a Konyhafőnök.
Célmeghatározás:
A ételek önálló elkészítése és tálalása, az ételkoncepciók figyelembevételével.
A Commis de Cuisine hajós szakács feladatai
- Az ételek elkészítése és tálalása a látványkonyhán
- Segít a büféasztalok feltöltésében és leszedésében, valamint tisztán tartásuknál
- Részt vesz egyéb események lebonyolításánál
- A büfédekoráció napi változtatása
- Szükség esetén besegítés a személyzeti étkeztetésben (reggeli, ebéd, vacsora), valamint a hűtőszekrények feltöltésénél a személyzeti étkezőben
- Szükség esetén besegít az elő- és elkészítésnél a konyha bármelyik részlegén
- Betartja a megadott higiéniai előírásokat
- Szükség esetén besegít a főkonyhán
- A látványkonyha előkészületeiben való részvétel
- Betartja az egyenruharendet (különösen a vendégtér és a személyzeti területek közötti váltásnál)
- Segédkezés a Loading-nál
- Segédkezés az utasok érkezésénél és távozásánál
Szükséges végzettség:
- Szakács végzettség
- Legalább 1 éves munkatapasztalat
- Nagyon jó német nyelvtudás
- Alapismeretek a termékek nemzetközi standardjairól
- HACCP- ismeret
- Orvosi alkalmasság