Szakács – Commis de Cuisine

Recepciós – munkaköri leírás
2013.12.04.
Cukrász – munkaköri leírás
2013.12.04.
Recepciós – munkaköri leírás
2013.12.04.
Cukrász – munkaköri leírás
2013.12.04.

commis de cuisineA hajós szakács közvetlen felettese a Sous Chef és/vagy a Konyhafőnök.

Célmeghatározás:

A ételek önálló elkészítése és tálalása, az ételkoncepciók figyelembevételével.

 

A Commis de Cuisine hajós szakács feladatai

 

  • Az ételek elkészítése és tálalása a látványkonyhán
  • Segít a büféasztalok feltöltésében és leszedésében, valamint tisztán tartásuknál
  • Részt vesz egyéb események lebonyolításánál
  • A büfédekoráció napi változtatása
  • Szükség esetén besegítés a személyzeti étkeztetésben (reggeli, ebéd, vacsora), valamint a hűtőszekrények feltöltésénél a személyzeti étkezőben
  • Szükség esetén besegít az elő- és elkészítésnél a konyha bármelyik részlegén
  • Betartja a megadott higiéniai előírásokat
  • Szükség esetén besegít a főkonyhán
  • A látványkonyha előkészületeiben való részvétel
  • Betartja az egyenruharendet (különösen a vendégtér és a személyzeti területek közötti váltásnál)
  • Segédkezés a Loading-nál
  • Segédkezés az utasok érkezésénél és távozásánál

Szükséges végzettség:

  • Szakács végzettség
  • Legalább 1 éves munkatapasztalat
  • Nagyon jó német nyelvtudás
  • Alapismeretek a termékek nemzetközi standardjairól
  • HACCP- ismeret
  • Orvosi alkalmasság