Zsolt beszámolója a hajós pályafutásáról

Brigi Beszámolója az AIDA Stella hajóról
2013.10.26.
Roland videó beszámolója a River Navigator-ról
2013.11.13.

zsolt élménybeszámolója a hajós pályafutásáról

A hajós múltamról: 1996-ban ( 17 éve) dolgoztam egy szezont az MS Mozart-on housekeeping-ben, Szép Sanyiék segítségével. ( anno Bartha Zsolt-tal közösen volt egy cégük.)

A Mozart-on ismertem meg Gyulai Jánost, aki maitre volt ott,  és utána jó ideig nem is találkoztunk. Időközben én gyógymasszőr lettem, és amikor elegem lett a magyar valóságból, megkerestem a Crew Agency-t munka ügyben, ez 2009-ben volt.

( János 13 év után is azonnal tudta ki vagyok, annak ellenére, hogy mennyi emberrel van-volt kapcsolatban,ez a tulajdonsága legendás…)

Szóval a Crew Agency segítségével jutottam ki a Mona Lisa nevű óceánjáróra masszőrként, ott dolgoztam egy szerződést. Az egy fantasztikus hajó volt, imádta mindenki aki csak megfordult ott.

Onnan jelentkeztem az A-ROSA-hoz, ahol 3 évig dolgoztam a Spa-ban mint masszőr/biker/fitness edző. 3 év után kiléptem részben magánéleti, részben egészségügyi okok miatt ( öreg vagyok már, 40 éves Jelenleg is visszajárok elég gyakran, én vagyok a cég “problémamegoldó embere” a spa-ban, engem hívnak segíteni, ha problémák adódnak, nincsen ember, illetve az újakat betanítani. ( a SpaRosa elég összetett rendszer, nem lehet csak úgy bedobni embereket felkészületlenül.)

Amúgy az elmúlt 1 évben elvégeztem Bp.-en a Spa/Wellness manager képzést az IWI-nél (www.iwi.hu) és ezen a vonalon folytatom a pályafutásomat.

A hajózást meg csak ajánlani tudom nektek, ha bennetek van a kalandvágy, a pörgés, a profizmus, a törekvés, hogy napról napra jobbak legyetek, jelentkezzetek, egy életre szóló lehetőség lehet.

zsolt