We are back, avagy a nagy visszatérés…

River Advice- Folyami hajós munkák júliusi kezdéssel
2021.06.24.
Zsaluzó ácsot és brigádvezetőt keresünk Hollandiába, építkezésekre!
2021.07.01.
River Advice- Folyami hajós munkák júliusi kezdéssel
2021.06.24.
Zsaluzó ácsot és brigádvezetőt keresünk Hollandiába, építkezésekre!
2021.07.01.

Krisztának több, mint egy évet kellett várnia, hogy újra a fedélzeten lehessen. De szeretett óceánjárói újra tengerre szálltak és Kriszta jelenleg épp idilli környezetben tölti karanténját az AIDA Mar egyik kabinjában és ennek köszönhetően volt ideje küldeni nekünk egy rövid beszámolót, amit itt olvashattok:
Köszönjük Kriszta ?

Sziasztok!

Kriszta vagyok és ez a 3. szerződésem az AIDA-nál. A hajózás az életemmé vált és végre 1 év elteltével újra fedélzeten vagyok ???

A legnagyobb örömmel osztom most meg Veletek a visszatérésem történetét.

 

Május végén kaptam az infót a mi csupaszív Jánosunktól, hogy lehetőségem van az Aida Mar-ra felszállnom június 23-án. Én akkor Svájcban éltem, de nem volt kérdés számomra, hogy igent mondjak,  hisz erre a pillanatra vágytam 1 éve. Gyorsan hazaköltöztem Magyarországra, kötelező orvosi vizsgálatok, PCR teszt és június 21-én elrepültem Tenerifére. Számomra már az is nagy élmény volt, hogy az utam egy részét Madridból Tenerifére egy Dreamlinerrel tehettem meg. Csúcssuper volt.

 

A Tenerifére való érkezésem után egy gyönyörű hotelben töltöttem 2 napot, ahol a medence, SPA, jakuzzi és minden kényeztető szolgáltatás rendelkezésünkre állt. (Köszönjük AIDA❤❤❤)

Aztán eljött a beszállásom napja, nem is tudom igazán leírni milyen és mennyi érzés kavargott bennem. 1 év után újra hajón lenni, ez volt az álmom.

Profi szervező munkának köszönhetően minden gyorsan és zökkenőmentesen zajlott. A hotelből mentünk a rendőrségi ellenőrzésre, aztán irány a kis hajó, ami elvitt bennünket a nyílt vizen állomásozó hajónkhoz. Már amikor a hajó fele jöttünk, láttuk a többi AIDA hajót is, már ez csodálatos érzés volt. Aztán eljött a várva várt pillanat és felléptem a fedélzetre.  Leírhatatlan érzés volt.  ??? Végre  hazaértem❤❤❤ Nagyon jó érzés volt látni a hajón lévő Kollégák örömét is??

Egy gyors tesztelés és a szokásos papír ellenőrzés után egy gyönyörű utas kabinban kezdtem meg a 7 napos karanténomat, ami inkább nyaralás.  ??? Ugyanolyan ellátásunk van, mintha utasok lennénk???

 

Köszönöm Gyulai János,  köszönöm AIDA, hogy itt lehetek és visszakaptam azt az életet, amit mindig is élni szerettem volna. ❤❤❤

 

Ha valaki esetleg hezitálna, hogy hajón dolgozzon-e, én első kézből tudom mondani, hogy ez egy csodálatos élet és egy éltre szóló élmény.

 

Szeretettel:

Kriszta