Enikő ciprusi élménybeszámolója
2018.12.05.
ANDI MESÉL AZ AIDÁRÓL
2019.07.09.
Enikő ciprusi élménybeszámolója
2018.12.05.
ANDI MESÉL AZ AIDÁRÓL
2019.07.09.

Sziasztok! Egy kis élmény beszámolóval jelentkezem az AmaLeáról!?

Eddig minden a legnagyobb rendben alakul! Nagyon jól érezzük magunkat Szandival. ? Budapest felé hajózunk, én épp a szabadnapomat töltöm Linzben, Szandi pedig 2 nap múlva Bécsben lesz szabad. Közvetlen kollégáimmal is nagyon jó a viszony, a Head Chefnél jobb arcot pedig szerintem nem lehetne kapni. A hajó gyönyörű, az ellátás számunkra kifogástalan, bár a a korábbi szezonban sem volt problémás.

Még ha munkát meg is kell húzni- amit mindenhol a világon meg kell – alig várom a holnapi kezdést, főleg hogy most én is többet találkozok a vendégekkel a reggeli omlett station miatt, ahol előttük kell az általuk rendelt omlettet vagy tükörtojást elkészítenem az étterem közepén. ? Ez már korán reggel elindítja a napomat, úgy hogy szinte egész nap pörgök!

A közvetlen kollégáimmal is nagyon jó a viszony, a Head Chefnél jobb arcot pedig szerintem nem lehetne kapni. A dolgozókra nagyon oda figyelnek, hogy mindent biztosítsanak amire szükségünk lehet. Sőt sok esetben extra dolgokat is biztosítottak, hogy csak egyet írjak: minden kabinban APPLE!! tv és monitor.

Úgy gondoljuk mind a ketten, hogy jóval közelebb kerültünk a céljaink eléréséhez, miközben egy szuper csapat tagjai lehetünk, amit java részt a Crew Agencynek és Jánosnak köszönhetünk!❤

Vigyázzatok magatokra és sok sikert a munkáitokhoz! ?

Üdv: Szandi, Feri