Regina hajós élménybeszámlója

Roland hajós videóblogja – 2. rész: Élet a hajón
2014.04.28.
Ízelítő az A-Rosa fedélzetéről
2014.08.29.
Roland hajós videóblogja – 2. rész: Élet a hajón
2014.04.28.
Ízelítő az A-Rosa fedélzetéről
2014.08.29.

regina-aida-beszamolo

Kedves leendő hajózók, fiatalok! Szeretném röviden elmesélni és bemutatni hajós életem, aminek már első szerződésem során szerelmese lettem. Annyi gyönyörű dolgot, helyet tapasztalhatunk és láthatunk, ami úgy gondolom, csak azoknak adatik meg, akik a hajózást választják.regina-aida-beszamolo

A kezdet persze nehéznek tűnhet, de mégsem az. Amikor bementem a Crew Agency irodájába, máris nyugalom töltött el, hiszem olyan profizmus és korrektség sugárzott, ami teljesen megnyugtatott. Jánosnak elmondtam, hogy hol és miért pont ott szeretnék dolgozni. Az első kör izgalom dús volt. János a nyelvi és szakmai tudást mérte fel, majd ezután pár héttel egy szakmai tesztet kellett írni és a sikeres teszt után jött a fő interjú, ami kereken egy éve volt. Milyen jó most visszagondolni J Ezután következett a hajó biztonsági iskola és az orvosi vizsgálatok. Minden hamar és egyszerűen ment. Hozzátenném, hogy szakmai és nyelvi tudás nélkül nem érdemes belekezdeni.

regina-aida-beszamoloÉn személy szerint novemberben kezdtem a hajózást, első szerződésem utáni vakációmat töltöm éppen. Már ez alatt a rövid kis félév alatt annyi dolgot sikerült tapasztalnom és tanulnom, amit szinte az elmúlt életem során sem sikerült. Pl.: nyelvekről, más népek tradícióiról, szokásairól. Körbe jártam szinte egész Európát, Észak-Afrikát. Most júliusban a Kanári-szigetek a cél, utána meg ki tudja? J Nyilván a szépségek mellett vannak árnyoldalak is, de a pozitív embereknek ezek fel sem tűnnek. A munka része az én részemre öröm és csak „fun”. Jó kollégák, jó főnökök. Egy ilyen helyen egyszerűen élvezet dolgozni. Ezek mellett rengeteg barátra, ismerősre, tapasztalatra és persze némi fájdalomra tettem szert.

regina-aida-beszamolo

Rövidre zárva, a rengeteg élmény és kaland mellett, a nehezebb napok eszembe sem jutnak. A beszámolóm és a képek remélem mindenkit meggyőztek, úgyhogy hajrá! Jelentkezzetek, járjátok be a világot és lássátok meg a csodáit!

Regina, Barkeeper, Aida Cruises