Barkeeper – munkaköri leírás

Egy kedves levél Lászlótól Jánosnak :)
2013.11.15.
Konyhai kisegítő – Zöldséges – munkaköri leírás
2013.12.04.

ArosaStella_barA hajós barkeeper munkavállalónak a Maitre d’ a közvetlen felettese.

Célmeghatározás:

Kiváló minőségű bárszerviz nyújtása a kiállított higiéniai és szervizszabványok, valamint a vendégek kívánságainak megfelelően.

A hajós barkeeper feladatai

  • Kávészervírozás, reggeli, ebéd és vacsora után kiszolgál a Day-Lounge-ban
  • Felelős minden egyéb esemény lebonyolításáért (Frühschoppen, Farewell, Welcome, koktélpartik, stb.)
  • Felelős az összes bárhoz tartozó területért és azok adminisztratív munkáiért
  •  Számlázza a vendégek rendeléseit a Micros rendszerben
  • Szakirányú feladatok a bár mögött, szakszerű áruraktározás
  • Segédkezik az italrendeléseknél és a leltározásban a Maitre d’-vel való megállapodás szerint
  • Az árukészlet rendszeres leltározása
  • Felügyeli, irányítja, utánpótolja a szükséges italkészletet
  • Gondosan bánik az árukkal és munkaeszközökkel
  • Minden munkaterületen betartja a higiéniai előírásokat
  • Rugalmasan helyettesít a kiszolgálásban
  • Segédkezik a Loadingnál
  • Segédkezik a vendégek érkezésénél-távozásánál

 

Szükséges képzettség:

  • Szakirányú végzettség
  • Legalább  1 éves barkeeper pozícióban eltöltött munkatapasztalat
  • Micros rendszer ismerete
  • Nagyon jó német nyelvtudás
  • Orvosi alkalmasság