2013.12.04.

Cukrász – munkaköri leírás

A hajós cukrász munka során a munkavállaló közvetlen felettese a konyhafőnök. Célmeghatározás: Pékáruk és desszertek előállítása a cukrászdában és a pékségben a megadott higiéniai előírások, valamint […]
2013.12.04.

Szakács – Commis de Cuisine

A hajós szakács közvetlen felettese a Sous Chef és/vagy a Konyhafőnök. Célmeghatározás: A ételek önálló elkészítése és tálalása, az ételkoncepciók figyelembevételével.   A Commis de Cuisine […]
2013.12.04.

Felszolgáló – munkaköri leírás

A hajós felszolgáló közvetlen felettese a Maitre d’ Célkitűzés: Kiváló minőségű étel- és italszerviz nyújtása a kiállított higiéniai és szervizszabványok szerint, valamint a vendégek kívánságainak megfelelően. […]