Regina hajós élménybeszámlója
2014-06-18
Hajós munkavállalók mindennapjai a fedélzeten
2014-06-23

Recepciós állások hajón

Folyami, vagy óceánjáró hajón a recepciós feladatai egy szállodai recepciós feladatain alapszik, de annál összetettebb, ezért elmondható, hogy a hajós recepciós nagyobb szaktudást igénylő pozíció. A hajó mozgásban van, tehát szükséges az alapos helyismeret. A recepció a hajó lelke. A vendégek minden esetben a recepcióhoz fordulnak információért. Elengedhetetlen a magas stressztűrő képesség.

recepcios-munka-hajon

Alapvető követelmények hajós recepciós pozícióban:

Angolos folyami hajón angol nyelv, németes folyami hajón német nyelv magas szintű ismerete.

Óceánjáró hajók esetében elengedhetetlen követelmény legalább 2 idegen nyelv ismerete: folyékony angol és/vagy német, emellett vagy francia, vagy spanyol, vagy olasz nyelv társalgási szintű ismerete.

További követelmények: számítógép kezelés, szállodai szoftverek ismerete. Legalább kétéves, 4-5* szállodában szerzett recepciós tapasztalat.

 

Egyéb elvárások a pozíció betöltéséhez:

Az ideális jelölt minden esetben nyitott, barátságos személyiség, jó kommunikációs készségekkel rendelkezik és professzionális hozzáállású.

Abban az esetben, ha a jelentkező még nem rendelkezik kellő szakmai tapasztalattal, azonban kiváló nyelvtudása van, és a személyiségvonásai is megfelelnek a követelményeknek, éjszakai recepciós pozícióban jó eséllyel kezdheti meg hajós karrierjét!

 

Szerződések, kereseti lehetőség:

A szerződések időtartama folyamon szezonális. Óceánjáróra nagyon ritkán adódik recepciós munkalehetőség, itt a szerződések időtartama átlag 6 hónap.

Hétnapos munkarendben napi 10-12 óra munkaidő jellemző.

Az átlagkereset 700-1500 €, mely fix alapbérből és közös osztott borravalóból tevődik össze.

 

hajos-recepcios-munka

 

 

Ha úgy érzed, hogy kiállnád a próbát, nem zavarna, hogy nincs megállás, szereted a szakmát, az embereket és a hajókat, jelentkezz nálunk folyami, vagy óceánjáró hajós munkára!

 

 

 

 

Fordulj hozzánk bizalommal az alábbi elérhetőségek bármelyikén:

Crew Agency Hungary
1118 Budapest, Villányi út 97.

Phone: +36 1 489 5000

+36 20 999 6883

+36 20 529 2779

Fax: +36 1 780 9979

e-mail: jelentkezes@crew.hu

www.crew.hu