Álom munka, egy álomszép szigeten!

Angolul beszélő, referenciával rendelkező Felszolgálók és Szakácsok jelentkezését várjuk, külföldi éttermi munkákra!


Bermuda-business-centre

bermuda-crew agencyA helyről:

Bermuda egy szigetcsoport az Atlanti-óceánon, fővárosa Hemilton. Az észak-amerikai földrészhez tartozik, jogilag Nagy-Britannia tengerentúli területe. A hivatalos nyelv angol és portugál. 150 szigetből és mintegy 200 korallzátonyból áll. A szigetek közül csupán 20 lakott, ezek közül tízet hidak kötnek össze.

A helybéliek rendkívül vendégszeretőek, segítőkészek, kedvesek; ezt elvárják a külföldi munkavállalóktól is. Bermuda tényleg a béke szigete – mind a 20 🙂

Gyönyörű természeti kincseket rejt, több nemzeti park is található a szigeten. Gazdaságát tekintve fő kiviteli cikkei az illóolajok, gyógyászati alapanyagok, zöldségfélék, vágott virágok. Ipara nem túl fejlett, csupán 6% a művelhető terület.

A hőmérséklet elég kiegyensúlyozott: télen 21 fok, nyáron 26-29 fok körül mozog. A legtöbb csapadék októberben és januárban, a legkevesebb április és július között hull.

Bermuda-crew agencyA munkaadóról:

Partnerünk menedzsmentje alá több étterem és egy yacht is tartozik; egytől egyig a sziget leginnovatívabb vendéglátó helyei. Több, mint 40 év szakmai tapasztalat birtokában, széles vevőkörét sikeresen kiszolgálva, világszínvonalú catering szolgáltatás mellett, mára magáénak tudhatja a legjobb olasz, keleti és mediterrán konyhát!

Pozíciók, amikre jelentkezni lehet:

 • felszolgáló (báros tudással)
 • szakács

 

kitchen-cutA munkáról:

Heti 6 munkanap osztott műszakban – az ebéd-, és vacsoraidőhöz igazítva. Az alap munkaruhát a munkavállaló maga kell, hogy biztosítsa (fekete zokni, fekete cipő, fekete szoknya/nadrág, fehér ing), az ettől eltérő formaruhát, valamint a szakácsok számára a szakács ruhát az étterem biztosítja.

A próbaidő 6 hónap, a szerződés 1 évre szól és megújítható. Egy éves munkaviszonyt követően 2 hét fizetett szabadságot biztosít a partnerünk.

Bérezés:

Heti kifizetéssel. Felszolgálók és szakácsok esetében eltérő.

Felszolgálók:

5$/óra + pontrendszerű bónusz. Az így megkereshető borravaló heti szinten átlag 600-800$ is lehet! A ledolgozott túlórák szintén kifizetésre kerülnek! A munkanapokon étkezési lehetőség biztosított.

Szakácsok:

Pozíció szintjétől függően, fix alap órabér. Heti átlag 40 óra munka, fizetett túlóra. Lakhatás díjmentesen biztosított. A munkanapokon étkezési lehetőség biztosított.

bermuda-crew agencySzálláslehetőség:

Az étteremhez tartozó vendégházakban díjmentesen, vagy kollégium jellegű szálláshely áll a külföldimunkavállalók rendelkezésére, mely heti bérleti díj ellenében vehető igénybe. Az általános tapasztalat azt mutatja, hogy gyorsan köttetnek barátságok a dolgozók között, így többnyire közös albérlet a hosszú távú, komfortos megoldás.

Elvárások mindkét pozíció betöltéséhez:

 • kiváló angol nyelvtudás
 • azonos pozícióban szerzett, – minimum 3 év – referenciával igazolható szakmai tapasztalat
 • érvényes útlevél
 • bermuda-crew agencyerkölcsi bizonyítvány
 • betöltött 21. életév
 • orvosi alkalmassági vizsgálat

Amit kínálunk:

 • kellemes, nyugodt környezet
 • kimagasló kereseti lehetőség!
 • 1 éves, határozott idejű szerződés, mely meghosszabbítható!
 • ügynökségi díj nincs!


Amennyiben ajánlatunk felkeltette érdeklődésedet, várjuk angol nyelvű szakmai önéletrajzod a jelentkezes@crew.hu e-mail címre, vagy bármilyen felmerülő kérdés esetén hívj minket az alábbi telefonszámok egyikén!

Várjuk jelentkezésed!


Harbourfront Restaurant

Az étterem közvetlenül a kikötőre néz, saját hajódokk tartozik hozzá, így mindennap a lemenő Nap gyönyörködteti a vendégeket és a dolgozókat egyaránt. Jellegét tekintve egyszerű ebéd, ünnepélyes vacsora, rendezvények ideális helyszíne. Ételkínálatára jellemző: sushi, tempura, hal, szárított húskülönlegességek.


La Trattoria

Az egyik legrégebben üzemelő étterem. Családok, fiatalok közkedvelt étterme. Igazi olaszos hangulatú hely, minőségi ételkínálattal: Sült húsok, halételek, kemencében sült pizza, tészta különlegességek. Az étterem mellett üzemel a La Trattoria Shop, ahol salátabárból, szendvicsekből, hideg-, és meleg nemzetközi ételkínálatból is választhatnak a vásárlók.


Fourways INN

Az „Öreg Hölgy” Bermuda éttermei között.

Közel 3 század óta fennálló létesítmény. Több tulajdonosa is volt ezen hosszú időszak alatt, üzemelt privát lakóházként, étteremként és vendégházként is. 1727-ben, korallból és cédrusfából épült.

Nevezetes az itt megfordult híres vendégekről, egyedi ételkülönlegességeiről, a közkedvelt Sunday Brunch-ról. Rendkívül széles borválaszték jellemzi.


L’Oriental

Hemilton legközkedveltebb keleti étterme. Kitűnő kínai, thai és maláj ízvilág jellemzi. Fúziós konyha, sushi bár, tészta bár, autentikus ételek, mindez egy helyen. Kerthelységgel rendelkezik.


Little Venice

Bermuda legrégebben -40 éve- üzemelő olasz étterme. Fantasztikus étel-, és borkínálat. Klasszikus és kortárs olasz specialitásokra koncentráló vendéglátó egység.


Blu Bar & Grill

Bermuda első osztályú grill étterme. Amerikai konyha, frissen sült húsok, oldalasok és halételek kínálata jellemzi. Az étteremből gyönyörű kilátás nyílik Hemilton kikötőjére és az óceánra. A hely elnyerte a „Bermuda leghangulatosabb étterme” jelzőt.


Mickey’s

Egy hétköznapi ebéd, koktél, vagy könnyű nyári vacsora ideális helyszíne. Az étterem közvetlenül a homokos parton, az Elbow Strandon található. Széles koktélválaszték és könnyű ételek jellemzik, melyet látványgrillen készítenek el a vendégek számára.


Lido

Lélegzetelállító kilátás a nyílt óceánra. Elegáns, de ezzel együtt közvetlen, barátságos légkörű hely. Díjnyertes hely, mind kiszolgálás, minőség és hangulat kategóriákban. Mediterrán tenger gyümölcsei, sültek, bordák széles választéka jellemzi.


MV Venetian

Többnyire privát eseményekhez bérelhető yacht. Mindössze 8 fő személyzettel üzemelő luxushajó. A kristálytiszta vizű öblökben – a vendégek kívánsága szerint – közlekedik. A fedélzeten étkező-, háló-, és fürdő helyiségek mellett koktélbár is megtalálható. Nemzetközi konyha jellemzi.


Amennyiben ajánlatunk felkeltette érdeklődésedet, várjuk angol nyelvű szakmai önéletrajzod a jelentkezes@crew.hu e-mail címre, vagy bármilyen felmerülő kérdés esetén hívj minket az alábbi telefonszámok egyikén!

Várjuk jelentkezésed!