Nautical személyzetet keresünk!
2014-05-15
Felszolgálókat keresünk németországi, 5*-os tengerparti szállodákba!
2014-05-16

Külföldi hajós munka pároknak

Nagyon sok pár keres fel bennünket azzal a kéréssel, hogy segítsük közös, egy hajón történő munkavállalásukat.

Természetesen van mód páros elhelyezésre, azonban minden esetben felhívjuk a figyelmet, hogy ez lényegesen meghosszabbíthatja a munkakeresés folyamatát.

Elengedhetetlen feltétel a közös munkavállaláshoz:

Ami elengedhetetlen, hogy a pár azonos idegen nyelv, lehetőleg egy szintű ismeretével rendelkezzen, továbbá az előzetes szakmai tapasztalat meglétére is nagyobb hangsúly kerül.

Fontos tudni, hogy a fedélzeten bizonyos munkakörökben csak egy pozíció van (pl: cukrász, pék), így célszerű azt is megfontolni, hogy a pár milyen posztra pályázik.

Az első lépések a közös, egy hajón való munkavállaláshoz:

Mindig azt javasoljuk, hogy a párok igyekezzenek rugalmasan kezelni a lehetőségeket, legyenek nyitottak, és ne zárkózzanak el attól, hogy külön próbálják ki magukat a hajós munkavállalásban.

A nyári időszak alatt folyamatosan van lehetőség helyettesítő (relief) munkák betöltésére, ezek időtartama 2-4 hét. Ez alatt a rövid idő alatt is remek lehetősége van a munkavállalónak a bizonyításra, bemutatkozásra az adott hajótársaság felé, így nyerve sokkal nagyobb esélyt a következő szezonban, – ajánlások alapján – akár másodmagával visszatérni a fedélzetre.

Ha úgy érzed, hogy kiállnád a próbát, nem zavarna, hogy nincs megállás, szereted a szakmát, az embereket és a hajókat, jelentkezz nálunk folyami, vagy óceánjáró hajós munkára!

Fordulj hozzánk bizalommal az alábbi elérhetőségek bármelyikén:

 

Crew Agency Hungary
1118 Budapest, Villányi út 97.

Phone: +36 1 489 5000

+36 20 999 6883

+36 20 529 2779

Fax: +36 1 780 9979

e-mail: jelentkezes@crew.hu

www.crew.hu