Mindig is külföldre vágytál? Érdekel, hogy milyen az élet a holland tengerparton? Akkor ezt a lehetőséget ne hagyd ki! Láss világot és szerezz kitűnő éttermi tapasztalatot miközben növeled a bankszámládon szereplő összeget!

Holland 3-4 csillagos, tengerparti szállodák és éttermi láncok keresnek erősítést dinamikus, fiatalos és kollegiális csapataiba. Elsősorban szakácsok, pizzaszakácsok, mosogatók és felszolgálók jelentkezését várjuk, akik mögött már van minimum 1-2 év munkatapasztalat és jó angol nyelvtudással rendelkeznek.

Aktuálisan megpályázható pozícióink

Chef de Partie (szakács)

Elvárások: Hasonló pozícióban szerzett munkatapasztalat, remek csapatvezetési képesség, nemzetközi konyhai ismeretek, jó angol nyelvtudás.

Easy Cook (junior szakács)

Elvárások: Konyhában szerzett munkatapasztalat, precíz és önálló munkavégzés, könnyű konyhai munkák elvégzése, jó angol nylevtudás.

Mosogató

Elvárások: Mosogatóként szerzett munkatapasztalat. Felelős a kifogástalan tisztaságért és rendért a mosogatóhelyen. Magas fizikai munkabírás. Jó angol nyelvtudás.

Felszolgáló

Elvárások: Hasonló pozícióban szerzett munkatapasztalat, vendégcentrikus gondolkodásmód, kedves és magabiztos fellépés, jó angol nyelvtudás.

Fizetés

A kollektív szerződésekben megállapított rendes heti munkaidő általában 38 és 40 óra között mozog. Ezen túlmenően a munkaidő egy héten átlagosan nem haladhatja meg a 60 órát, beleértve a túlórát is. A havi fizetés nettó 1750 és 2000 € között van, a pontos összeg munkaszerződésben kerül meghatározásra. A társadalombiztosítás (heti 23 €) a munkavállalót terheli. A fizetés hetente kerül kifizetésre.

Szállás és ellátás

Egyes esetekben a munkaadó ingyenes biztosít szállást a munkavállaló részére, ez teljesen a munkaadótól függ. Mindenesetre egy privát szoba havi bérleti díja nem szokta meghaladni a 350 € havonta.

Kiutazás

A kiutazást minden munkavállaló egyénileg oldja meg, természetesen a tervezésben és az utazással kapcsolatos ügyekben irodánk is segít.

A munkaszerződés 12 hét és egy év közötti határozott időre szól, amely meghosszabbítható!

Ha ajánlatunk felkeltette érdeklődésed, akkor várjuk fényképes, angol nyelvű önéletrajzodat a jelentkezes@crew.hu email címre “Hollandia” tárggyal. Jelentkezz most és akár egy héten belül kint lehetsz az álommelódon.