Nyári munka külföldön
2014-05-23
Recepciós munkalehetőség folyami hajón!
2014-05-28

Hajós munkák és munkaruha

Sokszor felmerül a kérdés, hogy milyen munkaruha követelmények vannak egy-egy hajón.

A legtöbb hajótársaság biztosít egyedi uniformist, de általánosságban elmondható, hogy akárcsak 4-5* szállodákban, az alap követelmény megegyezik.

A lent felsorolt öltözékek meglétére azért van szükség, mert a munkáltató nem minden esetben biztosít uniformist, tehát a munkavállaló saját, előírásoknak megfelelő ruhájában köteles megkezdeni a munkavégzést.

 

Szakács munkaruha:

Szakácsoknak javasolt saját szakácskabáttal, szakácsnadrággal, csúszásmentes munkavédelmi cipővel felszállni a hajóra.

A szakácskabát alatt póló viselendő, szintén egyénileg kell biztosítani.

A szakácsok saját késkészlettel dolgoznak.

A hajótársaság szakácssapkáról gondoskodik számukra.

 

Felszolgáló munkaruha:

Felszolgálók kötelesek magukkal vinni fekete nadrágot, fekete cipőt és fehér inget. Hölgyek esetében a fekete nadrág helyettesíthető térd alá érő egyenes szabású fekete szoknyával is, valamint fehér blúz viselete szükséges.

 

Konyhai kisegítők munkaruhája:

Akárcsak a szakácsok esetében, alapvető követelmény a csúszásmentes munkavédelmi cipő, valamint fekete nadrág és fekete póló az előírt uniformis.

 

Szobalány munkaruha:

Szobalányok kötelesek fehér vászonnadrágot, fekete térd alá érő egyenes szabású szoknyát és fehér blúzt is biztosítani a munkavégzéshez. Cipő tekintetében egy pár elegánsabb fekete cipő és egy pár fehér vászoncipő az előírás. Szükséges továbbá fekete harisnyanadrág viselete szoknya esetében.

 

Recepciósok munkaruhája:

Urak esetében fekete vagy sötétkék öltöny fehér inggel, hölgyek esetében fekete vagy sötétkék kosztüm fehér blúzzal a követelmény. Hölgyek és urak esetében egyaránt fekete cipő az előírás.

 

Ha úgy érzed, hogy kiállnád a próbát, nem zavarna, hogy nincs megállás, szereted a szakmát, az embereket és a hajókat, jelentkezz nálunk folyami, vagy óceánjáró hajós munkára!

Fordulj hozzánk bizalommal az alábbi elérhetőségek bármelyikén:

Crew Agency Hungary
1118 Budapest, Villányi út 97.

Phone: +36 1 489 5000

+36 20 999 6883

+36 20 529 2779

Fax: +36 1 780 9979

e-mail: jelentkezes@crew.hu

www.crew.hu