Harbourfront Restaurant

Az étterem közvetlenül a kikötőre néz, saját hajódokk tartozik hozzá, így mindennap a lemenő Nap gyönyörködteti a vendégeket és a dolgozókat egyaránt. Jellegét tekintve egyszerű ebéd, ünnepélyes vacsora, rendezvények ideális helyszíne. Ételkínálatára jellemző: sushi, tempura, hal, szárított húskülönlegességek.


La Trattoria

Az egyik legrégebben üzemelő étterem. Családok, fiatalok közkedvelt étterme. Igazi olaszos hangulatú hely, minőségi ételkínálattal: Sült húsok, halételek, kemencében sült pizza, tészta különlegességek. Az étterem mellett üzemel a La Trattoria Shop, ahol salátabárból, szendvicsekből, hideg-, és meleg nemzetközi ételkínálatból is választhatnak a vásárlók.


Fourways INN

Az „Öreg Hölgy” Bermuda éttermei között.

Közel 3 század óta fennálló létesítmény. Több tulajdonosa is volt ezen hosszú időszak alatt, üzemelt privát lakóházként, étteremként és vendégházként is. 1727-ben, korallból és cédrusfából épült.

Nevezetes az itt megfordult híres vendégekről, egyedi ételkülönlegességeiről, a közkedvelt Sunday Brunch-ról. Rendkívül széles borválaszték jellemzi.


L’Oriental

Hemilton legközkedveltebb keleti étterme. Kitűnő kínai, thai és maláj ízvilág jellemzi. Fúziós konyha, sushi bár, tészta bár, autentikus ételek, mindez egy helyen. Kerthelységgel rendelkezik.


Little Venice

Bermuda legrégebben -40 éve- üzemelő olasz étterme. Fantasztikus étel-, és borkínálat. Klasszikus és kortárs olasz specialitásokra koncentráló vendéglátó egység.


Blu Bar & Grill

Bermuda első osztályú grill étterme. Amerikai konyha, frissen sült húsok, oldalasok és halételek kínálata jellemzi. Az étteremből gyönyörű kilátás nyílik Hemilton kikötőjére és az óceánra. A hely elnyerte a „Bermuda leghangulatosabb étterme” jelzőt.


Mickey’s

Egy hétköznapi ebéd, koktél, vagy könnyű nyári vacsora ideális helyszíne. Az étterem közvetlenül a homokos parton, az Elbow Strandon található. Széles koktélválaszték és könnyű ételek jellemzik, melyet látványgrillen készítenek el a vendégek számára.


Lido

Lélegzetelállító kilátás a nyílt óceánra. Elegáns, de ezzel együtt közvetlen, barátságos légkörű hely. Díjnyertes hely, mind kiszolgálás, minőség és hangulat kategóriákban. Mediterrán tenger gyümölcsei, sültek, bordák széles választéka jellemzi.


MV Venetian

Többnyire privát eseményekhez bérelhető yacht. Mindössze 8 fő személyzettel üzemelő luxushajó. A kristálytiszta vizű öblökben – a vendégek kívánsága szerint – közlekedik. A fedélzeten étkező-, háló-, és fürdő helyiségek mellett koktélbár is megtalálható. Nemzetközi konyha jellemzi.


Amennyiben ajánlatunk felkeltette érdeklődésedet, várjuk angol nyelvű szakmai önéletrajzod a jelentkezes@crew.hu e-mail címre, vagy bármilyen felmerülő kérdés esetén hívj minket az alábbi telefonszámok egyikén!

Várjuk jelentkezésed!