NÉMET nyelvű hajón munkalehetőség!
2014-07-09
Alkalmi felszolgáló munka budapesti szállodákban
2014-07-11

Alkalmi szakács munka budapesti szállodákban

A Crew Agency nem csak hajókra, de Budapest legjobb szállodáiba is közvetít személyzetet alkalmi munkákra. Ez nagyon jó lehetőséget kínál mindazok számára, akik nem beszélnek idegen nyelvet, vagy nem rendelkeznek kellő tapasztalattal.

bpA helyszínekről általában:

Kizárólag igényes és neves helyeken van lehetőség munkát vállalni. A partnereink 4-5 csillagos budapesti szállodák, valamint első osztályú éttermek.  A rendezvények lehetnek házon belüli, valamint házon kívüliek. Házon kívüli helyszínek: Múzeumok, Parlament, Nagykövetségek.

Feladatok:

Szakács felettese a konyhafőnök. Feladati közé tartoznak a következők: zöldségpucolás, mártások elkészítése, ételek elkészítése, tálalás, HACCP szabályok ismerete és betartása, munkavédelmi előírások betartása.

Elvárások:

  • Szakirányú végzettség
  • Tapasztalat előny
  • vendégközpontú gondolkodás
Ha valaki későbbi hajós munkavállaláshoz referenciaszerzés céljából vállal alkalmi belföldi munkát, mik a lépések?

Első időszakban reggeliztetéseken kell dolgozni, majd vacsorákon. Amennyiben a megbízó partner meg van elégedve a dolgozóval, úgy beosztjuk időben hosszabb és szaktudásban magasabb elvárást igénylő rendezvényekre is. Ezt követően, ha megfelelő szaktudást és tapasztalatot tulajdonít el a munkavállaló, jelentkezését várjuk hajós munkákra is!

Ha felkeltettük érdeklődésed, fordulj hozzánk bizalommal az alábbi elérhetőségek bármelyikén:

 

Crew Agency Hungary
1118 Budapest, Villányi út 97.

e-mail:viki@crew.hu

web: www.kolcsonpincer.hu

Phone: +36 1 489 5006