Alkalmi szakács munka budapesti szállodákban
2014-07-09
Vezető pozíciókba várjuk a jelentkezőket, óceánjáró komphajóra!
2014-07-23

Alkalmi felszolgáló munka budapesti szállodákban

A Crew Agency nem csak hajókra, de Budapest legjobb szállodáiba is közvetít személyzetet alkalmi munkákra. Ez nagyon jó lehetőséget kínál mindazok számára, akik nem beszélnek idegen nyelvet, vagy nem rendelkeznek kellő tapasztalattal.

alkalmi-felszolgalo-munka-budapesten

A helyszínekről általában:

Kizárólag igényes és neves helyeken van lehetőség munkát vállalni. A partnereink 4-5 csillagos budapesti szállodák, valamint első osztályú éttermek.  A rendezvények lehetnek házon belüli, valamint házon kívüliek. Házon kívüli helyszínek: Múzeumok, Parlament, Nagykövetségek szabadtér.

Feladatok:

Reggeliken, vacsorákon, gálavacsorákon, kávészünetekben, állófogadásokon, protokoll rendezvényeken a vendégek szakszerű kiszolgálása. Ezen kívül evőeszközök, poharak, tányérok törölgetése, terítés, leszedés.

Elvárások:

  • Szakirányú végzettség
  • némi tapasztalat előny
  • vendégközpontú gondolkodás
Ha valaki későbbi hajós munkavállaláshoz referenciaszerzés céljából vállal alkalmi belföldi munkát, mik a lépések?

Első időszakban reggeliztetéseken kell dolgozni, majd vacsorákon. Amennyiben a megbízó partner meg van elégedve a dolgozóval, úgy beosztjuk időben hosszabb és szaktudásban magasabb elvárást igénylő rendezvényekre is. Ezt követően, ha megfelelő szaktudást és tapasztalatot tulajdonít el a munkavállaló, jelentkezését várjuk hajós munkákra is!

Ha felkeltettük érdeklődésed, fordulj hozzánk bizalommal az alábbi elérhetőségek bármelyikén:

 

Crew Agency Hungary
1118 Budapest, Villányi út 97.

e-mail:viki@crew.hu

web: www.kolcsonpincer.hu

Phone: +36 1 489 5006